Denon AVC-X3700HMegosztás Megosztás

Ár: 429.990 Ft
db-ot

 

Szállítási idő: 5 nap

Szállítási díj:

Az ország egész területén kiszállítva egységesen 1.200,- Ft.

Pick Pack Ponton történő átvétel esetén egységesen 990,- Ft.

 

Házimozi rádióerősítő 9.2

Termékinformáció:

Merüljön el a nagyteljesítményű házi-mozi szórakoztatásban. A csatornánkénti 180W-tal a Denon AVC-X3700H egy körül ölelő valódi 3D audió élmény ad a Dolby Atmos, DTS:X, és IMAX Enhanceden keresztül. A különálló beépített 9 erősítő csatorna szekció két hűtőbordát és egy erős tápegységet tartalmaz, hogy hozza a híres, erőteljes, dinamikus és pontos Denon hangzást. Az AVC-X3700H támogatja a legújabb HDMI videó technológiákat, mint 8K/60Hz 4K/120Hz átengedés, a Dolby Vision-t, HDR10, HDR10+, Dynamic HDR, HLG-t, úgy, mint a 8K felskálázást, és a HDCP 2.3 támogatást mindegyik HDMI bemeneten (7 in/3 out). Streamelje a népszerű zenei szolgáltatókat, a Spotify-t, a TuneIn Internet Radio-t, az Amazon Music HD-t, a TIDAL-t, és több vezeték nélküli Bluetooth-t, Apple AirPlay 2-t és Wi-Fi-t HEOS Built-in-nel. Élvezze az MP3-as kollekcióját, és a nagy felbontású audió formátumokat is (WAV, FLAC, ALAC and DSD 2.8/5.6 MHz fájlok) USB-n, vagy hálózaton keresztül. A Denon AVC-X3700H működik az Amazon Alexa-val, a Google Assistant-tel és az Apple Siri-vel , a könnyű hangvezérlésért. A lépésről-lépésre történő vizuális segítséggel a díjnyertes Denon Setup Assistant biztosítja, hogy a beállítás az első alkalommal sikerüljön. Minden házi-mozi különböző - ezért használja a Denon az Audyssey MultEQ XT32 terem kalibrációs technológiáját, ami automatikusan megméri és optimalizálja az AV erősítőjét, hogy valódi, immerzív, személyre szabott 3D hangélményt nyújtson az Ön egyedi hallgatási környezetében. Nagy teljesítményű 9-csatornás diszkrét erősítő: 180W csatornánként teljesítményt szállít, hogy megbízható, precíz Denon hangélményt nyújtson. Élvezze a 8K minőségű videót a 8K-s forrás eszközéről, a legújabb HDMI támogatással. Élvezze a 8K minőségű videót a 8K-s forrás eszközéről, a legújabb HDMI támogatással. Egy 8K bemenet és két 8K kimenet támogatása teszi lehetővé a 8K/60Hz és 4K/120Hz átengedést. 8K felskálázás áll rendelkezésre mind a 7 HDMI kimeneten. A legújabb HDMI támogatások: A 7 fejlett HDMI bemenettel, a teljes HDCP 2.3 támogatással és a 3 HDMI kimenettel, csatlakozzon az összes kedvenc média eszközéhez, és adja ki legfeljebb 3 kijelzőre. Élvezze a kedvenc 3D audió formátumait: Élvezze a magával ragadó, 3D audiót olyan forrásokról, mint a Dolby Atmos, Dolby Atmos Height Virtualization, DTS:X, DTS Virtual:X.

IMAX fejlett technológia: Igazi IMAX mozi élményt nyújt az otthonában.
Feljett visszirányú hang csatornás (eARC) HDMI támogatás: Csatlakoztassa a fő HDMI kimeneten az eARC HDMI támogatással rendelkező Tv-jét, hogy lehetővé tegye tömörítetlen és objektum-alapú audió formátumok, mint a Dolby Atmos és a DTS:X átengedését közvetlenül az smart tévéjéről az AV erősítőjére.
A legújabb a videó kompatibilitás terén: A legújabb HDR formátum támogatja a, beleértve a HDR10, HDR10+ (Új 2020-ban), HLG, Dolby Vision-t, csakúgy mint Dynamic HDR-t (Új 2020-ban), a legnagyobb képminőséget, fényerőt, tisztaságot és kontrasztot adja.
A következő generáció a mozi immerzióban: A 8K/60Hz átengedéssel és a felskálázással, a Dynamic HDR-el és a Quick Media Switching-el (QMS), élvezze a kristály tiszta képet a legmagasabb minőségben.
A legfrissebb játék tapasztalatok: A 4K/120Hz átengedéssel, a Variable Refresh Rate (VRR), Auto Low Latency Mode (ALLM) és Quick Frame Transport-tal (QFT), élvezze a játék élményét, elképesztő megjelenítéssel és csökkentett késéssel.
Működik a kedvelt hang asszisztens szolgáltatással: Használja a hangját az AVC-X3700H vezérléséhez, és az Amazon Alexa, Google Assistant és Apple Siri. vezeték nélküli zenei, érintés nélküli szolgáltatásait.
Új DSP az erőteljesebb processzálásért: 11.2 csatorna, maximális audió processzálással , csatlakoztasson egy külső erősítőt az AVC-X3700H-hoz, hogy további két csatornát tudjon erősíteni és élvezhesse a 11.2 csatornás házi-mozi szettjét.
Vezeték nélküli streamelés, a legnépszerűbb zenei szolgáltatókról: Élvezze az összes kedvelt zenei szolgáltatóját, mint a Spotify, TuneIn Internet Radio, Amazon Music HD, TIDAL, Deezer és még sok mást.

 

 

Termék értékelések
Az Ön neve: *  
Az Ön e-mail címe: *  
Az Ön telefonszáma:  
Értékelés összegzése:  
Értékelés:Értékelés 1Értékelés 2Értékelés 3Értékelés 4Értékelés 5  Húzza az egeret a csillagok fölé!  
Ellenőrző kód: *     Új kódot kérek!