Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
209.990 Ft
Menny.:db

Dynavin D8-3B Premium Flex 160GB, Volkswagen Golf VII

Ár:
209.990 Ft
Menny.:db
Gyártó cikkszám: D8-3B PR F 160GB
Cikkszám: DYD83BPremiumFlex160GB
Elérhetőség: Rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Várható szállítás, ha ma megrendeli a terméket: 2023. június 16.
Szállítási díj: 1.500 Ft
Gyártó: Dynavin

Leírás és Paraméterek

A VW Golf 7 információs és szórakoztató rendszerének frissítése a Dynavin 8 Premiummal

Android autórádió VW Golf 7-hez 4 x 100 W-os D osztályú erősítővel, 10,1 hüvelykes kijelzővel (nagy felbontás), integrált DAB, Apple CarPlay és Android Auto
D8-3B Premium Flex 160GB
Integrált 4 x 60 W RMS D osztályú DSP erősítő: Torzítás (THD+N) < 1%, DSP felbontás: 24 bit, mintavételezési frekvencia: 44,1 K. Járműspecifikus hangfájl elérhető.
Kiváló minőségű 10,1″/16:9 LCD kapacitív érintőképernyő (1280 x 720 felbontás).
Kompatibilis az Apple CarPlay, a Wireless CarPlay, az Android Auto és a SmartPhone Mirroring szolgáltatással. 
Google Play Áruház (előre telepítve, aktiváló kód vásárlása  a flex.dynavin.com oldalon  ): Internet csatlakozás integrált WiFi modulon keresztül.
CANBUS megoldás integrálása (kormánykerék-vezérléshez, járműbeállításokhoz, járműinformációkhoz, parkolási szenzorokhoz és légkondicionálási információkhoz).
BT audio streaminghez és kihangosított hívásokhoz bármilyen okostelefonon (Android, Apple stb.). Külső mikrofon mellékelve.
FM RDS tuner DSP zajelfedéssel és 15 előre beállított állomással, beépített DAB-val. Támogatja az automatikus váltást a DAB és az FM között (zökkenőmentes keverés).
Integrált hang DSP processzor 16 sávos EQ-val és időkorrekcióval. Támogatja a VW Dynaudio Sound System rendszert a D8-MO150-V használatakor  .
Multimédia lejátszó USB porton keresztül.
Hátsó kamera kész: Kompatibilis a gyári hátsó kamerákkal és az utángyártott hátsó kamerákkal.
Integrált GPS-navigáció (előre telepített, 31 napos ingyenes próbaverzió, a Google PlayStore aktiválása a navigációs szoftver állandó használatának előfeltétele), 3D-s nézéssel, online forgalommal * és TTS-vel.
Támogatja a VW sávelhagyásra figyelmeztetést és a közlekedési tábla felismerést  a D8-CANMIB-H segítségével .
* Az online forgalom csak WIFI-n keresztül érhető el, ha a legfrissebb térképadatok telepítve vannak.

Év                  márka                   Modell    
2012-2020    VOLKSWAGEN    GOLF 7    
2012-2020    VOLKSWAGEN    Golf 7 VARIANT

Kormánytávvezérlés
A Dynavin rendszer tökéletesen kommunikál járműve többfunkciós multikormányával. A megszokott módon szabályozhatja a hangerőt, a telefont, a számkeresést (előre/hátra) és egyéb funkciókat. Ha okostelefon csatlakozik a rendszerhez, a kormánykeréken keresztül akár hangvezérlését is aktiválhatja, mint például a "Siri" vagy a "Google Assistant".

Többfunkciós kijelző (MFA)
A műszercsoportban található többfunkciós kijelző (MFA) a Dynavin rendszerhez kapcsolódik, és képes megjeleníteni a rádióállomások nevét, a médialejátszó ID3 címkéjét, a hívó adatait, a navigációs információkat és az iránytűt (az MFD navigációs menüjét aktiválni kell, ha ne legyen az autójában).

Klímajelző
A Dynavin vizuális visszajelzést ad a vezető és az utasok hőmérsékletéről, a klímaberendezés állapotáról, az ülésfűtés állapotáról, a kiválasztott szellőzőnyílásokról és még sok másról. Ez a képernyő a HVAC kezelőpanel MENU gombjának megnyomása után jelenik meg. Azon járművekben, amelyek támogatják ezt a funkciót, a klímamenü segítségével is beállíthatja a belső hőmérsékletet és a légfúvó irányát (csak az "Air Care Climatronic" klímaberendezéssel felszerelt járműveknél).

Vezetési mód
A vezetői profil kiválasztása megmarad a Dynavinben. Lehetővé teszi a különböző vezetési módok kiválasztását és beállítását az érintőképernyőn keresztül.

Járműbeállítások (autó menü)
Az Ön járművéhez készült Dynavin a teljes járműbeállítási menüt megtartja a gyári kijelzőn. Ez azt jelenti, hogy minden elektronikus eszköz, amelyet a gyári kijelzőn keresztül beállíthat, továbbra is beállítható a Dynavin segítségével.

Jármű információ
A vezetési információk a Dynavin kijelzőjén jelennek meg. Így továbbra is láthatja az üzemanyagszintet, a hatótávolságot, az üzemanyag-fogyasztást, a külső hőmérsékletet és még sok mást.

Parkolásérzékelők – optikai parkolórendszer (OPS)
Ha járműve eredeti parkolási érzékelőkkel van felszerelve, ez a funkció akkor is megmarad, ha frissít a Dynavin rendszerre. Az optikai parkolássegítő az akusztikus parkolássegítő mellett támogatja a vezetőt, és érzékeli a jármű előtt vagy mögött lévő akadályokat. Az akadályok helyzete az érzékelési mezőn belül grafikusan jelenik meg a hang- vagy médiarendszer kijelzőjén. Az első és a hátsó érzékelők mellett a négy oldalsó érzékelő is megjelenik a kijelzőn.

Tolatókamera
Ha járműve eredeti tolatókamerával van felszerelve, ezt a Dynavin rendszer is támogatja. A dinamikus irányvonalakat a hátsó kamera módban láthatja.

OEM USB aljzat
A DVN USBG7 a VW Media IN aljzatot vagy az USB/AUX aljzatot helyettesíti, közvetlenül a Dynavin fejegységhez csatlakozik, így USB sticket és okostelefont is csatlakoztathat a fejegységhez. Támogatja az Android Auto alkalmazást okostelefonjával.

Kompatibilis a Dynaudio hangrendszerrel
A Dynavin rendszerek kompatibilisek az eredeti VW Dynaudio Sound System rendszerrel. Mindössze a D8-MO150-V interfészre van szüksége , amely lehetővé teszi a Dynavin fejegység és a Dynaudio erősítő csatlakoztatását.

Kompatibilis a VW eCall/vészhelyzeti asszisztenssel
A Dynavin kompatibilis a VW eCall (SOS) rendszerrel. Ezzel megszűnik az eCall figyelmeztető üzenet a műszer kijelzőjén, és nem veszíti el járművének ezt a fontos funkcióját. (nincs szükség extra adapterre)

Kompatibilis a VW közlekedési táblafelismerő és sávelhagyásra figyelmeztető rendszerrel
A VW közlekedési tábla felismerése és a sávelhagyásra figyelmeztetés nagyon fontos vezetést segítő funkciók a VW járművekben. A D8-CANMIB-H lehetővé teszi, hogy ezeket a funkciókat a Dynavin egység telepítése után is megőrizze.

Kompatibilis az Apple CarPlay-vel
Az Apple CarPlay segítségével az iPhone felhasználók hihetetlenül intuitív megoldást kínálnak a hívások kezdeményezésére, a navigációra, a zenehallgatásra és az üzenetek egyetlen szóval vagy gombnyomással történő használatára. Élvezheti a Spotify-t, az internetes rádiót vagy a podcastokat, és továbbra is a forgalomra összpontosíthat. A Dynavin kompatibilis az Apple CarPlay-vel és a vezeték nélküli Apple CarPlay-vel.


Kompatibilis az Android Auto-val
Az Android Auto a Google által kifejlesztett mobilalkalmazás, amely egy Android-eszköz, például egy okostelefon funkcionalitását tükrözi az autó információs és szórakoztató központjában. Miután egy Android-eszközt párosított a rádióval, a rendszer néhány alkalmazást tükrözhet a jármű kijelzőjén. Dynavin kompatibilis az Android Auto-val.

Integrált DAB
A DAB/DAB+ rendkívül precíz, átlátszó hangzást kínál. A megszakítás nélküli vétel érdekében a tuner DAB + - DAB + szolgáltatáskövetést, SLS-t (a műsort kísérő szöveges információ), Radio VIS-t (állomás lefedettsége a rádió kijelzőjén) és egyéb hasznos információkat kínál. A Dynavin készülék zökkenőmentesen tud váltani a DAB/DAB+ és az FM között, hogy folyamatos hangfolyamot hozzon létre a hallgató számára, különösen az autóban, ahol a rádióvételi feltételek másodpercenként változnak. A DVN27AA156 adapterrel csatlakoztassa az eredeti VW DAB antennát a Dynavin DAB+ csatlakozóhoz.

Gyorsindítás funkció
A Dynavin gyorsindító funkciója 3 másodperc alatt elindítja a rádiót. Így a felhasználó gyorsan élvezheti zenéjét a gyújtás ráadása után. Ha az autót 48 óránál hosszabb ideig nem mozgatták, a gyorsindítás le van tiltva, hogy megakadályozza az akkumulátor lemerülését.

Google Play Áruház
Google Play Áruház (előre telepítve, aktiváló kód vásárlása  a flex.dynavin.com oldalon  ): miután csatlakozott az internethez Wifi kapcsolaton keresztül.

Egyedi kezdőképernyő
Saját DynOS operációs rendszerünkkel lehetősége van a kezdőképernyőn megjelenő kép és az elmentett rádióállomások logóinak megváltoztatására.

Nagy teljesítményű erősítők
A Dynavin 8 Premium beépített 4*60W RMS osztályú D-DSP erősítővel rendelkezik. Ez kétségtelenül a végtelenségig növeli a hangerőt járművében.

Equalizer előre beállított
A Dynavin 8 Premium széles körű hangbeállítási lehetőségeket kínál, hogy a legjobbat hozza ki járműve hangrendszeréből, és a hangzást az Ön ízléséhez és preferenciáihoz igazítsa.

Fader és Balance
Egyszerűen húzza a célkeresztet az érintőképernyőn a kívánt helyre a jármű belső képén a fader, balance és az idő korrekciójának beállításához.

Dynaway navigációs szoftver

Integrált GPS-navigáció (előre telepített, 31 napos ingyenes próbaverzió, a Google PlayStore aktiválása a navigációs szoftver állandó használatának előfeltétele), 3D-s nézéssel, online forgalommal * és TTS-vel. Vásárolja meg és töltse le a legfrissebb térképadatokat  a flex.dynavin.com webhelyről  . 3 vagy 7 év korlátlan számú térképfrissítés érhető el  a flex.dynavin.com oldalon . A legújabb térképgarancia lehetővé teszi az ingyenes térképfrissítést a Dynaway navigációs szoftver első használatának negyedévében.

* Az online forgalom csak WIFI-n keresztül érhető el, ha a legfrissebb térképadatok telepítve vannak.

Országok listája:

Általános jellemzők
Android 8.1 operációs rendszer 2 GB RAM-mal és 32 GB vagy 160 GB ROM-mal
5 előkimenet (3 V, első / hátsó / mélynyomó)
CANBUS integráció
Menü nyelve: angol / német / francia / spanyol / portugál / holland / görög / olasz / lengyel / dán
Kamera csatlakozás és beépített vezérlők Dynavision többnézetű kamerákhoz / Kompatibilis az eredeti kamerával
Kamera irányelvek beállítása
A tolatókamera kijelzője Automatikus / Gyors rendszerindítás
16 sávos EQ
Automatikus dimmer
Firmware frissíthető
Kompatibilis a start-stop rendszerrel
képernyő
Kijelző: 10,1 hüvelykes (LVDS)
Felbontás 1280 x 720 pixel (RGB)
Kapacitív érintőképernyő
Tükröződésmentes kijelző
Működő rendszer: TFT aktív mátrix
Aktív terület: 222,72 (H) x 125,28 (V) mm
Z link
Kompatibilis az Apple Carplay, a Wireless Carplay és az Android Auto rendszerekkel
Kompatibilis a SmartPhone Mirroring funkcióval
DAB+
Integrált DAB/DAB+
DAB+ – DAB+ szolgáltatás Következik
Zökkenőmentes keverés (automatikus váltás DAB+ és FM között)
SLS (diavetítés szolgáltatás)
DLS (dinamikus címkézési szolgáltatás)
VIS rádió (állomás lefedettsége a rádió kijelzőjén)
Állomásmemória: 15 program memóriahely

Integrált BT

Integrált BT modul
Specifikációs szabvány: 3.0 és 2.1 + EDR
-95 dBm érzékenység, kiváló interferencia gátló teljesítmény
Támogatja az alacsony fogyasztású szkennelési funkciót
PBAP telefonkönyv szinkronizálás 1000 bejegyzéssel
Kihangosított hívás HFP-vel
Zene streaming: A2DP (Advanced Audio Distribution Profile) kompatibilis
Egyéni profil csatlakozás: kihangosító funkció és zene streamelés
Telefonkönyv: A telefonkönyv automatikus átvitele
A műszerfali kijelző támogatása a hívó riasztásokhoz
Támogatás a kapcsolati előzmények mentéséhez több mobiltelefonról
Eszköznév megjelenítése
Hívástörténet: tárcsázott szám / fogadott hívások / nem fogadott hívások
Hangerőszabályozás: állítható bejövő és kimenő hívásokhoz
Állítható mikrofon erősítés
GSM jelerősség kijelző
Az akkumulátor töltöttségi szintjének kijelzése

USB
USB specifikáció: USB 2.0, támogatja a gyorstöltést
Hanglejátszás (támogatott formátumok: APE/FLAC/M4A/MP3/WMA/WAV)
Videó lejátszás (támogatott formátumok: MPEG-4/AVI/FLV/MPEG/MPG/DAT/VOB/MKV)
Képböngészés (támogatott formátumok: JPG/BMP/PNG/JPEG)
Lejátszási mód: Shuffle / Single Loop / All Loop / Folder Loop
A kép beállítható kezdőképernyőnek
Szinkronizálja a dalalbum képeit
Videó lejátszási sebesség x2/x4
Lejátszási folyamat mentése
Dalok/zeneszerzők műszerfali megjelenítésének támogatása
Támogatja a kormánykereket a dal/hangerőszint fel/le szabályozásához
Keresés fájl/mappanév alapján
Támogatja az akár 256 GB-os USB-tárolóeszközt

Zenei jellemzők
Maximális kimeneti teljesítmény: 4 x 100 W D osztály (beépített 4 x 60 W RMS D osztályú DSP erősítő)
Állítható mélysugárzó szint, felüláteresztő szűrő, aluláteresztő szűrő és fázis
Equalizer: 16 sávos parametrikus hangszínszabályzó
faderek és egyensúly
Digitális időkorrekció
Állítható keresztezés és erősítés az első és a hátsó csatornákon
A járműspecifikus hangfájl letölthető a flex.dynavin.com webhelyről
Torzítás (THD+N) < 1%
DSP felbontás: 24 bit
Mintavételi sebesség 44,1K


Rádió
FM frekvencia tartomány: 87,5-108,0 MHz
AM Frekvencia tartomány: 530-1710KHZ
FM Utility érzékenység: 5-6db
FM Stop érzékenység: 22db
AM Stop érzékenység: 21db
Bal és jobb oldali sztereó csatornákkal
Jel/zaj arány: 56db
Kézi állomástároló 15 állomás számára
RDS funkciók: AF, TA, állomás szövege
Automatikus csatornakeresés funkció
Nagy vágású, nagyfrekvenciás csillapítási funkció
Támogatás az FM/AM memóriaterület képeinek megváltoztatásához
A rádióantenna opcionális be- és kikapcsolása

GPS
GPS antenna mellékelve
GPS vételi frekvencia 1575,42 ± 1 MHz
GPS vételi érzékenység -165 dB max
Pozícionálási pontosság: 10 m, 2D RMS
Adatfrissítési sebesség: 1HZ
Újraszerzési idő: átlagosan 0,1 s

A2DP
BT zene szinkronizálása mobiltelefonnal
A dal címének/szövegének/zeneszerzőjének/énekesének megjelenítése
A kormánykeréken vezérelhető a dal/hangerő fel/le
A zeneszámok címei/szövegei megjeleníthetők a műszerfalon

Android támogatás Igen
Bluetooth zeneátvitel Igen
DAB rádió Igen
Érintőképernyő mérete 10,1
Ipod/Iphone támogatás Igen
Képernyő tükrözés Igen
Multikormány előkészítés Igen
Navigáció Waze és Google Maps
RCA kimenetek száma 3 pár
RCA kimeneti jelszint 3V
Telefon kihangosítás Igen
Telefonos funkciók Car Play / Android Auto
WiFi Igen
Fejegység mérete 2 din

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Árukereső.hu Árukereső.hu